a cégről
  kollekció
   Mount Vinson
   Sansone
   Royal
   Riverside
  üzlet
  hírek
  nagykereskedelem
  fejlesztés

A cégről

Töretlen fejlődés 1950 óta

1950 november 30-án huszonegy szarvasi szabómester összefogott, és megalapították a Szirén Szövetkezetet.

Jövőképük a mesterségbeli tudásra, a minőségi munka becsületére támaszkodott, valamint arra a meggyőződésre, hogy a dolgos szarvasiak körében nagy keletje lesz a szépen szabott-varrott, strapabíró, de csinos ruhadaraboknak.

Az 1990-es évektől a Szirén a férfiingek gyártására fókuszál, de a vállalat portfóliójában jelen vannak a női blúzok csakúgy, mint a NATO követelményeket kielégítő, szinte elnyűhetetlen ruházati cikkek.

2000 óta folyamatosan növekszik saját márkás értékesítésünk, hiszen úgy érezzük, elődeink mesterségbeli tudását leginkább elégedett, büszke és fess férfiemberek mindennapi ruházkodásában tudjuk átörökíteni.

A Szirén minőségirányítási rendszere 2005 óta az ISO 9001:2001 szintet képviseli, amit játszva teljesítünk, és ez visszatükröződik termékeink nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő minőségében.

Hagyományos vonalú férfiingeink kifogástalan megjelenést biztosítanak viselőjüknek, ugyanakkor jól mutatnak akkor is, ha a mai korra jellemző, felpörgetett életvitelű fiatalemberek ruhatárába kerülnek.

Az Európai Unió bővítése eredményeként változó piaci környezet az egész vállalatot dinamizálja. Nemzetközi kapcsolataink folyamatosan bővülnek, az európai nagy divatházak részére nyújtott bérmunka szolgáltatások mellett saját márkáinkkal megjelentünk a szlovák piacon, kapcsolatokat építünk további közép-kelet-európai piacok meghódítására.
A folyamatosan növekvő igének kielégítésének bázisát továbbra is magyarországi központunk jelenti, de érdekeltséggel rendelkezünk speciálisan felkészült, külföldi kivitelező üzemekben is.

Divatosság-minőség-egyediség kulcsszavakkal jellemezhető értékeink köre a korszerű piacgazdasági szempontoknak még inkább megfelelő vállalatot szerveztük.


Kapcsolat SZIRÉN RUHÁZATI KFT. 5540 Szarvas, Béke u. 2-4.